خواص خوردن پاستیل


خواص خوردن پاستیل 



یک کارشناس ارشد تغذیه معتقد است: مصرف پاستیل به ترمیم مفاصل در بزرگسالان کمک می‌کند. 
یک کارشناس ارشد تغذیه در کرمانشاه معتقد است: مصرف پاستیل به ترمیم مفاصل در بزرگسالان کمک می‌کند.

فرح روشن پور در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص مصرف پاستیل‌ها که نوعی آبنبات ژله‌ای و با طعم‌های مختلف است، اظهار داشت: پاستیل برای تمامی رده‌های سنی مفید است و با توجه به وجود ساختمان ژلاتینی در آن، می‌توان از این شیرینی جهت ترمیم مواد از دست رفته مفاصل بهره گرفت و دردهای استخوانی را کاهش داد.


بقیه در ادامه مطلب...


وی در ادامه تصریح کرد: ژلاتین، گلوکز، رنگ‌ها و طعم دهنده‌های مجاز، ترکیبات اصلی پاستیل را تشکیل می‌دهند که هیچ یک برای سلامت بدن مشکل خاصی را به همراه ندارند.
وی گفت: ژلاتین موجود در پاستیل دارای ساختمان پروتئینی حاوی اسید آمینه‌های ضروری برای بدن است.
روشن پور در خاتمه گفت: همچنین برخی از انواع پاستیل حاوی ویتامین C و مولتی ویتامین هستند و از سوی دیگر وجود کم مواد شیرین کننده در این شیرینی، آن را تبدیل به یکی از بهترین تنقلات برای کودکان کرده که به مراتب از هله هوله‌هایی که کودکان استفاه می‌کنند بهتر است

نظرات 1 + ارسال نظر
محمد سه‌شنبه 3 اسفند‌ماه سال 1389 ساعت 02:33 http://www.funmihan.com

سلام
خسته نباشی
وبلاگ قشنگی درست کردی
خوشحال میشم به منم سر بزنی، تقریبا روزی با 30 تا پست آپدیت میشیم که میتونه مرجع خوبی واسه وبلاگ شما باشه. اگرم مایل بودید مارو با اسم
مرجع تفریح و سرگرمی
لینک کنید و خبر بدین تا لینکتون کنیم
راستی یه گروه تفریحی هم داریم که مخصوص بر و بچه های ایرونیه دوست داشتی عضو شو
اینم آدرسش
wWw.DishDing.Ir
[قلب]

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد